Confidenţialitate

Orice gătești, știi cu ce gătești! Ascultă Deșteptarea și Agricola te premiază cu un pachet savuros cu pui fericiți și cocoșei de pădure, crescuți 100% fără antibiotice!

Dacă vrei să descoperi gustul deosebit al Cocoșelului de Pădure de la Agricola, cu o carne proaspătă și fragedă de pui hrănit cu porumb, ascultă Deșteptareade luni până vineri, și prinde semnalul de concurs!

Sună în direct, în Deșteptarea, la 0372.069.599, număr cu tarif normal, și răspunde la întrebarea matinalilor legată de creșterea Cocoșelului de Pădure.

Răspunsul corect îți aduce un pachet savuros cu pui fericiți și cocoșei de pădure hrăniți 100% vegetal, crescuți 100% fără antibiotice, pentru mese 100% delicioase. Orice gătești, știi cu ce gătești!

Cocoșelul de Pădure este crescut de Agricola în adăposturi de dimensiuni mici, în ferme înconjurate de pădure. Agricola nu folosește niciodată antibiotice în lanțul de producție al Puilor Fericiți și al Cocoșeilor de Pădure din rase de găini cu creștere lentă.

În situațiile care necesită grijă față de bunăstarea păsărilor se folosesc preparate naturiste (extracte din plante și uleiuri esențiale). Adică, e un pui extra-sănătos care te ajută și pe tine să-ți menții sănătatea.

Cocoșelul de Pădure este primul pui coquelet produs în România. 

Regulamentulul concursului