Confidenţialitate

Orice ai nevoie la un click distanță! Câștigă cumpărături în siguranță cu Altex

Intră pe altex.ro să-ți încarci coșul virtual pentru că aici găsești tot ce ai nevoie, iar restul timpului îl poți folosi pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

În plus, Altex și Europa FM îți oferă un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei, valabil pe altex.ro sau în magazinele Altex.

Ascultă, în fiecare zi, Deșteptarea și fii pe fază pentru a prinde toate indiciile!

În fiecare dimineață, de luni până vineri, Vlad, George și Luca vor selecta câte un produs de pe altex.ro, pe care tu poți să-l ghicești.

Pentru a face lucrurile cât mai simple, matinalii vor oferi și câteva indicii utile despre produsul din concurs, iar pe pagina de Facebook Radio Europa FM vei găsi primul indiciu despre produsul selectat.

Prinde semnalul de concurs și sună primul la numărul de telefon, cu tarif normal, 0372.069.599.  Răspunsul corect îți aduce un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei, valabil pe altex.ro sau în magazinele Altex.

Altex oferă, în magazinul său online, altex.ro, și o serie de produse din categorii non-electroIT, venind astfel în întâmpinarea nevoilor diferite ale românilor, care găsesc acum și produse de uz casnic, cosmetice, băuturi sau rechizite.

Astfel, pe lângă categoriile consacrate – electrocasnice, aerul condiționat, telefoane și comunicații mobile, televizoare etc. – Altex a dezvoltat și categorii noi precum: băuturi (apă, sucuri etc.), produse pentru copii/mame, produse pentru frumusețe (cosmetice), produse pentru voiaj, auto (anvelope, piese și consumabile auto), produse pentru casă, iluminat, bricolaj.

Regulamentul concursului