One World Romania 2016 începe luni

Întregul festival One World Romania 2016 va fi o experiență multimedia neconvențională. Pentru prima oară la un festival de film din România, organizatorii introduc ochelarii de realitate virtuală și prezintă filme documentare 360°, la MNAC.

„Vom urmări un fragment extras din spectacolul lui Cinty Ionescu – „Între două pastile” și un performance cu proiecții de film pe corpuri umane realizat de Vava Ștefănescu și echipa CNDB. Proiectăm și 3 dintre documentarele selecției de anul acesta după care încheiem seara pe terasă cu muzică live interpretată de Mohamad Zatari alături de Iosua Galev și DJ set-uri ale lui BadMashadi și [electro]BadMashadi”, anunţă organizatorii One World Romania 2016.

Intrarea este liberă la evenimentul de deschidere One World Romania 2016, în limita locurilor disponibile. Pentru cinefilii înverșunați, proiecțiile de filme încep tot luni la Elvire Popesco, Union și Hollywood Multiplex.

Biletele pentru festivalul One World Romania 2016 sunt disponibile pe site-ul Eventbook. Festivalul are loc în perioada 21-27 martie la Cinema Eforie, Cinema Union, Cinema Elvire Popesco, Hollywood Multiplex și Centrul Ceh.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS