Olivia Turner, vedetă la 91 de ani

Cine crede că există o vârstă limită pentru a te apuca de cântat, trebuie mai întâi să o asculte pe Olivia Turner.

Olivia Turner, o străbunică în vârstă de 91 de ani, a decis să-şi urmeze pasiunea la un talent show. În finala emisiunii ‘Noua Zeelandă are talent’ ea a reuşit să impresioneze audienţa şi să-şi deschidă drumul către finală.

‘Mereu mi-a plăcut să cânt, iar oamenilor se pare că le place. Cred că ar fi o surpriză dacă ar câștiga o doamnă de vârsta mea’, a mărturisit Olivia Turner.

Femeia nu este străină de scenă. A cântat în timpul celui de-al doilea război mondial, dar a fost nevoită să-şi întrerupă cariera muzicală timp de 20 de ani, pentru a întemeia o familie. A început din nou să cânte la după ce a împlinit 40 de ani. Olivia Turner a rămas fără casă, în urma cutremurului care a lovit orașul Christchurch, în februarie 2011, însă nu a renunțat nici acum la muzică. La 91 de ani însă, apariţia la popularul show TV i-a deschis noi uşi şi i-a adus o mulţime de fani.

Click aici pentru a o asculta pe Olivia Turner

Nu este prima persoană trecută de prima tinereţe care îşi urmează pasiunea şi cucereşte lumea prin intermediul talent-showurilor TV. Susan Boyle este britanica ce a uimit întreaga lume cu vocea ei, la ‘Britain’s Got Talent’. Ea avea 47 de ani când s-a prezentat la show.