OCEANA: ”Românii știu să trăiască și să petreacă frumos!” (VIDEO)

Invitata specială a evenimentului ‘Live Pe Plajă’, Oceana, a vorbit astăzi, în Desteptarea, despre experiențele minunate trăite în România și despre concertul pe care îl va susține la mare.

Vedeta internațională a declarat că este recunoscătoare românilor pentru că i-au apreciat piesele propulsând-o astfel în fruntea topurilor, și a invitat-o pe Monica Anghel să cânte alături de ea pe scena Black Sea Arena.

‘Am mai fost în România. Am avut concerte, am participat la petreceri, am fost și pe litoral. Ador să vizitez această țară superbă, cu oameni minunați. Sunt fericită se revin aici, după 3 ani, și abia aștept să cânt în fața românilor, pe plajă.’, a declarat Oceana.

Invitata specială, Oceana, e sigură că românii sunt niște oameni norocoși că au parte de artiști atât de talentați: ‘Aveți niște muzicieni extraordinari, pasionali și pasionați de meserie.

I-am ascultat pe cei de la Voltaj, sunt foarte buni, și știu că toți artiștii care vin la acest concert sunt niște profesioniști.’ Celebra cântăreață a fost impresionată de vocea Monicăi Anghel.

Vedeta i-a dedicat Oceanei una din piesele ei favorite – I Will Always Love You – pe care a interpretat-o LIVE în această dimineață. ‘Într-un fel, cariera mea a început în România unde piesa Cry Cry a fost numărul 1, după care am devenit celebră în Polonia, Rusia, Franța, Spania și alte țări. România mi-a purtat noroc.

Am pregătit pentru mâine câteva piese de pe primele albume, o selecție care sper să bucure publicul de pe litoral’, a dezvăluit vedeta, în vârstă de 32 de ani.

Click aici pentru interviul video din Desteptarea