Oameni de milioane: Serge Ioan Celibidache

Numele fiului regizorului Sergiu Celibidache a ajuns din ce în ce mai des menționat de români de un an încoace, după apariția filmului regizat de acesta, ”Octav”. Povestea emoționantă i-a adus multe laude și l-a făcut pe Serge Ioan Celebidachi să demonstreze tuturor că este mult mai mult decât ”fiului lui tata”.

Serge Ioan Celebidachi subliniază că filmul „Octav” nu este despre tatăl său, dirijorul Sergiu Celibidache, iar asemănarea cu tatăl său, Sergiu Celibidache, a făcut-o actorul Marcel Iureş, interpretul personajului principal al filmului, Octav.

„A fost o motivaţie pentru Marcel să umple personajul cu ceva mai mult decât orice bătrân. Aceasta a fost o provocare şi pentru mine. Ideea aceasta a venit de la Marcel”, mărturisește Serge Ioan Celebidachi.

Omul de milioane al acestei săptămâni vorbește la Europa FM și despre cât de dificil este să duci mai departe numele unui artist cunoscut și apreciat la nivel mondial.

”Octav”, acum pe DVD

Discul cu filmul ”Octav” conține și imagini inedite (de exemplu, povestea pe larg a modului în care s-a lucrat pentru acest film), cât și o broșura tipărită cu informații și fotografii detaliate despre producția cinematografică regizată de Serge Ioan Celebidachi.

O surpriză plăcută pentru public este faptul că 1 din 100 de DVD-uri „Octav”, puse la vânzare, va conține deja semnătura actorului Marcel Iureș.

DVD-ul va putea fi cumpărat din rețeaua Cărturești și de pe website-ul oficial al filmului, începând cu data de 15 mai, la prețul de 49.9 lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS