Confidenţialitate

Oameni de milioane: Radu Restivan, creatorul comunităţii 321Sport – VIDEO

Conform studiilor, peste 60% dintre cei care încep să facă sport renunță după primele șase săptămâni. Numărul celor care aleargă este şi mai mic, însă cei care încep să o facă şi descoperă beneficiile acestei activităţi, devin veritabili ambasadori ai sportului.

După ce a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme, Radu Restivan şi-a propus să-i ajute şi pe alţii să-şi schimbe viaţa.

Cu puţin timp înainte de a se da startul Maratonului Internaţional Bucureşti, într-O Dimineaţă de milioane îl descoperim pe Radu Restivan, tânărul care a reuşit să creeze o comunitate unită de pasiunea pentru alergat.

El a reuşit să adune o mulţime impresionantă de tineri şi nu numai pe care îi antrenează pentru participarea la primul lor maraton. Şi nu se opreşte aici.

alergatorii-321sport-la-maratoane

Pe Facebook, comunitatea 321sport are peste 4.000 de fani, dintre care câteva sute participă regulat la antrenamente alături de Radu Restivan şi echipa pe care a reuşit să o adune în jurul lui.

Întâlnirile 321sport au loc în București, în fiecare marți, la ora 19:30, în parcul Herăstrău dinspre Piața Charles de Gaulle. După cum spune Radu Restivan în interviul acordat lui Toader Păun, dacă vedeţi mulţi oameni strânşi seara la intrarea în parc, recunoaşteţi simplu grupul 321sport.

Pe lângă 321sport.ro, Radu oferă online recenzii ale unor produse sportive pentru alergare, ciclism și tenis. Înainte de a se filma, Radu Restivan testează serios produsele şi aplică toată experienţa acumulată în ultimii ani. În plus, participând la maratoane din mai multe ţări, Radu Restivan a creat serialul “Discover the World through its Marathons“, despre care vorbeşte la Europa FM şi în interviul video: