Oameni de milioane: Petru Stratulat, creatorul de teatru pentru adulți, pregătit să impresioneze lumea întreagă la America’s Got Talent

Petru Stratulat participă alături de trupa lui de teatru de păpuși pentru adulți, Lightwave Theatre Company, la celebra emisiune America’s Got Talent. Noul sezon a avut premiera în această săptămână la NBC, iar Petru Stratulat trece alături de colegii săi de trupă prin emoțiile primei etape de selecție.

Dar până la validarea adusă de celebra scenă din Statele Unite ale Americii, Petru Stratulat și Lightwave Theatre Company au impresionat publicul din România și din mai multe țări, în emisiuni TV și în săli de teatru. Emoțiile pe care un spectacol cu păpuși în mărime reală le poate genera sunt greu de rezumat sau povestit, iar experiența este una care merită trăită.

Însă cum un om care pare că s-a năcut pentru radio a ajuns să facă tocmai acest gen de teatru, aflăm direct la Petru Stratulat, omul de milioane al acestei săptămâni de la Europa FM:

Lightwave Theatre Company s-a înfiinţat în 2013, iar repertoriul companiei numără, în total, patru spectacole: „Reflection”, „Iubitazica”, „Sunt eu, Annabel” şi „Micul Prinţ”. Compania s-a făcut cunoscută publicului și prin numeroase apariţii TV, dintre care ies în evidenţă cele de la „Românii au Talent”, în 2015 şi 2019, şi „Die Puppenstars” la RTL Germania, din 2017. Acum, Lightwave Theatre Company ajunge în SUA la faimoasa emisiune America’s Got Talent.

Spectacolele cu păpuşi în mărime naturală produse de Lightwave Theatre Company pentru publicul adult au călătorit, de-a lungul celor 6 ani de activitate, în Marea Britanie, Germania, Croaţia, Turcia, Bulgaria şi nu numai.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS