Confidenţialitate

Oameni de milioane: Marta Uşurelu, sufletul Zilelor BIZ – VIDEO

Oamenii care inspiră alţi oameni sunt cei care pun lumea în mişcare şi sunt recunoscuţi ca lideri autentici. Printre cei care au reuşit prin idei şi ceea ce au creat să-i influenţeze şi pe alţii este Marta Uşurelu.

Redactorul şef al revistei BIZ, Marta Uşurelu a decis să schimbe modul în care sunt privite conferinţele dedicate profesioniştilor din mediul de afaceri, făcând un pariu riscant chiar în perioadă de criză.

Cel mai puternic eveniment business-to-business din România împlineşte în acest an 15 ani de la lansare. Conferinţa va fi un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business  – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media&Marketing.

Zilele Biz vor avea loc  la Hotel Novotel din Bucureşti, în perioada 14-18 noiembrie. Tema ediţiei din acest,  “I SHOULDN`T BE ALIVE”, îşi propune să prezinte cum au reuşit oamenii de afaceri din România să supravieţuiască şi să facă performanţă.

Despre ideea care a transformat Zilele BIZ în unul dintre cele mai de succes evenimente de gen, modul în care se naşte o revistă şi ceea ce motivează azi oamenii să vină cu plăcere la serviciu, într-un interviu în exclusivitate pentru Europa FM: