Oameni de milioane: Mădălina Ivașcu, co-fondator One Night Gallery – VIDEO

One Night Gallery este prima galerie de new media art din România care îmbină arta și tehnologia într-un nou concept de expoziție ad-hoc, susținând tinerii artiști și designerii români prin crearea unor experiențe artistice alternative, completate de inovație si tehnologie. Punte între artiști și tehnologie, One Night Gallery a facilitat crearea celei mai cuprinzătoare platforme de artă în realitate virtuală și augmentată, promovată până acum în cadrul a opt ediții, trei galerii pop-up și două expoziții colective.

Recent, conceptul One Night Gallery a putut fi experimentat în București la ”Globalworth District | Music Edition”, unde a avut loc un concert live Tomma Alistar și două petreceri tematice, unde participanții au descoperit muzica lui UFe Dj Set și a lui The Rabbit King, în timp ce cuscrew și Adistu au creat un show vizual, folosind instalații interactive și video mapping.

Despre cum arta este combinată pentru a produce noi forme care să-și câștige adepți noi, povește omul de milioane al acestei săptămâni – Mădălina Ivașcu, co-fondator One Night Gallery

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS