Oameni de Milioane: Florina Cercel – VIDEO

Actrița Florina Cercel este invitatul special din această dimineață de la Europa FM. Omul de milioane Florin Cercel vorbește despre cum viața ei este strâns legată pe scenă, dar și despre emoțiile revenirii pe scena Teatrului Național din București.

După premiera piesei ”Actrițele”, pe 20 septembrie la Palatul Copiilor, peste doar câteva zile, pe 26 noiembrie, spectacolul se va juca pentru prima oară la Teatrul Național,ocazie cu care Florina Cercel revine pe o scenă de care o leagă multe amintiri și îi trezește de fiecare dată emoții, după cum mărturisește în discuția cu Toader Păun din emisiunea O dimineață de milioane.

Secretele vieții de dincolo de cortină sunt dazvăluite de Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu în piesa ”Actrițele”. Regizată de Cristian Ioan și având la bază lucrarea omonimă a autorului spaniol Josep Maria Benet i Jornet, piesa aduce în prim plan aspecte legate de frumusețea dar și de instabilitatea profesiei de slujitor al scenei. În aceeași notă cu piesa decurge și povestea pe care ne-o dezvăluie omul de milioane pe care îl descoperim împreună la Europa FM:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS