Confidenţialitate

Oameni de milioane: Andrei Grecu, cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România VIDEO

Omul de milioane al acestei săptămâni, Andrei Grecu a devenit, la doar 20 de ani, cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România.

După anunțul făcut de primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, privind numirea unui nou consilier pentru probemele legate de tineret, Andrei Grecu a scris pe Facebook că ”într-o societate care se vrea a fi normală, copiii, adolescenții și tinerii sunt implicați și ascultați”.

Până de curând realizatorul unei emisiuni la un post de radio local, Andrei Grecu spune că își dorește să fie o persoană publică pentru a-i putea influența și pe alții să facă bine, prin propriul exemplu. În liceu a făcut parte din trupa de teatru și s-a implicat în mai multe acțiuni de voluntariat, păstrând aceeași implicare și după ce a devenit student la Facultatea de Comunicare de la SNSPA.

Despre cum a ajuns Andrei Grecu să fie cel mai tânăr consilier personal al unui primar din România, care îi sunt planurile și ce mesaj transmite celorlalți tineri care-și caută un drum de urmat, în interviul video realizat de Toader Păun: