Oameni de milioane: Actorul George Lepădatu – VIDEO

Pasiunea pune lumea în mișcare! Asta este și concluzia trasă de omul de milioane al acestei săptămâni, actorul George Lepădatu.

George Lepădatu a terminat UNATC în 2013, a urmat apoi un masterat, iar de doi ani a pus bazele Asociației Culturale Acting Up, având alături pe Diana Mănăila și Rareș Andrici. Sub umbrela organizației crește trupa de teatru de adolescenți Acting Up, alături de care pregăteștespectacole cu care merge la festivalurile dedicate adolescenșilor și numai.

Din această vară a pornit un nou proiect, de data aceasta pentru tinerii care încă nu au 14 ani: Junior Drama Studio.

”Astă vară, încurajați fiind de mulți părinți și prieteni să facem ceva și pentru copiii mai mici de 14 ani, am stat noi trei, Diana, Rareș și cu mine și am făcut un brainstorming legat de treaba asta. Așa ni s-au alăturat actrițele Ana Maria Pop, Ana Maria Ivan și Carla Mihai, actorii Ionuț Toader și Alin Stan, dar și Tudor Toma – expert în branding și Silviu Huma – PR, care ne-au ajutat pe partea de video și montaj și împreună am pus bazele Junior Drama Studio”, povestește George Lepădatu.

Despre ce înseamnă pasiunea unui actor și cum poate un adolescent să se dezvolte armonios cu ajutorul actoriei, în interviul realizat de Toader Păun cu actorul George Lepădatu:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS