Confidenţialitate

O vară întreagă de explorare! Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori la Dino Parc Râșnov (P)

Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori la Dino Parc Râșnov. Europa FM și LIDL au pregătit încă un weeked plin de aventuri și descoperiri plăcute, printre dinozaurii prietenoși de la Dino Parc Râșnov.

Între cei peste 100 de dinozauri prietenoși, la Dino Parc Râșnov este expus și cel mai înalt dinozaur din Sud-Estul Europei, un Diplodocus care se ridică la peste 11 metri deasupra pământului, o înălțime echivalentă a două girafe puse una peste cealaltă.

Între surprizele plăcute pregătite alături de LIDL, micii vizitatori au ocazia să-l întâlnească și pe celebrul Pufarici, ariciul simpatic, mereu gata de aventuri noi.  Mai mult,  Clubul lui Pufarici pentru exploratori e în căutare de noi membri și în acest final de săptămână.

Cum intră micii exploratori în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori? Simplu! Adună 4 stickere pe parcursul unui traseu cu 4 mini-aventuri! Cine duce la bun sfârșit traseul, câștigă Kitul Exploratorului, pe loc, de la LIDL!

Exploratorii care nu se înscriu în Clubul lui Pufarici au liber la relaxare! Pentru ei LIDL a pregătit o serie de alte surprize, probe de îndemânare cu premii și un spațiu special de petrecut timp în familie.

Toate informațiile despre concursurile special pregătite vizitatorilor Dino Parc Râșnov, dar și despre provocările cu care Pufarici îi întâmpină pe micii vizitatori pot fi aflate direct în parc prin intermediul anunțurilor făcute din studioul mobil Europa FM.

Mai multe informații despre surprizele LIDL din această vară de la Dino Parc Râșnov pot fi găsite pe siteul https://surprize.lidl.ro/evenimente/dino