Confidenţialitate

O soluție eficientă pentru digitalizarea unei afaceri este cea a POS-urilor

Când spui „digitalizare”, te gândești, în primul rând, la simplificare, comoditate și operațiuni la distanță. Dar și mediul înconjurător poate fi beneficiar, atunci când se reduce, în mod sistematic, consumul de hârtie.

O soluție eficientă pentru digitalizarea unei afaceri este cea a POS-urilor care pot fi integrate cu casa de marcat și cu un sistem de gestiune. În cuvinte mai simple, în momentul în care o firmă achiziționează un pachet tranzacțional de la bancă, beneficiază și de 20% reducere din prețul standard al pachetelor de case de marcat cu/fără program de gestiune oferit de partenerii băncii. Aceste case de marcat sunt integrate automat cu dispozitivele POS (point of sale) ale băncii.

Asta înseamnă nu doar o reducere a consumului de hârtie, deoarece se va emite o singură chitanță care conține și informațiile tranzacției cu cardul, ci și o activitate de gestiune mai simplă și o scădere a riscului de eroare.

În plus, companiile se bucură de suport în relația cu autoritățile: fișierele care trebuie transmise lunar la ANAF sunt pregătite automat.

Detalii despre această soluție găsiți în secțiunea dedicată de pe unicredit.ro.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.