O româncă în vârstă de 27 de ani recunoaste ca a participat la petrecerile lui Silvio Berlusconi

Ioana Vișan spune însă că nu a întreținut relații intime cu politicianul, dar regretă că acesta nu o mai caută, potrivit presei din Italia.

În vârstă de 27 de ani, fotomodelul român a făcut aceste declarații în fața judecătorilor din Bari – într-un proces în care apropiați ai fostului premier sunt acuzați de proxenetism.

Românca declară pentru jurnaliștii italieni că a petrecut ‘multe nopți’ la reședința din Roma a lui Berlusconi, dar nu a avut niciodată relații sexuale cu acesta.

Ioana Vișan recunoaște că primea bani în schimbul participării, iar sumele – cuprinse între 2 mii și 5 mii de euro – erau primite în plicuri.

‘… eu am spus mereu adevărul, dar Silvio Berlusconi nu m-a mai sunat de peste un an. Sunt dezamăgită. Nu înţeleg de ce, am avut o relaţie de prietenie’, a adăugat fotomodelul român.

În urmă cu doi ani, Ioana Vişan afirma că a avut o relaţie ‘bazată pe sentimente’ cu Silvio Berlusconi.

Vişan făcuse declaraţiile la procesul în care Silvio Berlusconi era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta de origine marocană, numită de presă ‘Ruby’.

Întrebată atunci despre relaţia cu Berlusconi şi despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Vişan răspundea: ‘Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea’.