O româncă în vârstă de 11 ani a câștigat „Super Model of the World” – GALERIE FOTO

Bianca Nicole Drăghiciu din Sibiu a câștigat titlul de „Super Model of the World” și premiul special al juriului „Best of the Best”, la concursul internațional „Little Miss World Universe 2016”, desfășurat în Bodrum, Turcia, aceste două distincții fiind primele obținute de fetița în vârstă de 11 ani, scrie Agerpres.

Bianca Nicole Drăghiciu (6)

După cinci ani de pregătire în modelling și prezentări de modă, inclusiv pentru Cătălin Botezatu, Bianca a reușit deja până acum să aibă propria emisiune de modă pentru copii, la un post de televiziune local.

Bianca Nicole Drăghiciu (3)

După ce s-a pregătit la o școală privată de modelling din Sibiu, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat două dintre cele cinci premii care au fost oferite la concursul internațional de frumusețe din Turcia.

Bianca Nicole Drăghiciu (4)

În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodels of the World, Bianca Nicole Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea „Supermodels of the World”, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska.

Bianca Nicole Drăghiciu (1)

Foto: Fashion Kids by Bianca Draghiciu / Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS