Confidenţialitate

O pasarelă pietonală s-a prăbuşit în Miami

ACTUALIZARE ORA 3:00: Echipele de intervenţie au recuperat primele 4 cadavre din maşinile prinse sub o pasarelă pietonală care s-a prăbuşit, la câteva zile după finalizare, în oraşul american Miami. Până la ora aceasta, 10 supraviețuitori au fost transportați la spital. Eventuale alte victime sunt căutate printre dărâmături.

Mai multe persoane au murit după ce o pasarelă pietonală s-a prăbuşit în Miami, în preajma campusului Florida International University.

Mai multe maşini se află prinse sub construcţia de beton, care cântărește 650 de tone.

Pasarela fusese ridicată sâmbătă și se afla încă în lucru. Potrivit CNN aceasta fusesese proiectată pentru a fi utilizată cel puțin 100 de ani și să reziste la uragane puternice. Structura de beton urma să asigure accesul spre Florida International University peste o autostradă cu 6 benzi.

Operațiunile de salvare a persoanelor care ar putea fi prinse sub dărâmături sunt în desfășurare la această oră.

Mai multe persoane au fost transportate în stare gravă la spital, iar autoritățile confirmă un deces, în timp ce presa americană vorbește despre mai multe persoane care și-ar fi pierdut viața la prăbușirea pasarelei din apropierea campusului Florida International University.