“O dimineata de milioane” : Maia Morgenstern si Dorina Lazar – sambata si duminica, la EuropaFM

Sâmbătă și duminică, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, actrițele Maia Morgenstern și Dorina Lazăr prezintă noua stagiune a ‘Teatrului Evreiesc’ și a ‘Teatrului Odeon’. Gazdă va fi Camelia Chenciu.

Ministerul Educației începe, în luna septembrie, o campanie prin care încearcă să-i învețe pe elevi, părinți și profesori că ‘învățământul românesc nu e de vânzare’.

Totul, după numeroasele fraude de la Bacalaureat.

Într-un un clip de promovare a campaniei, rolul profesoarei ce refuză mita dată de o elevă este jucat de Maia Morgenstern, invitata noastră în ediția de sâmbătă a emisiunii ‘O dimineață de milioane’.

Maia Morgenstern explică de ce a decis să se implice în acțiunea anti-corupție din școli.

De asemenea, vom afla ce surprize sunt pregătite în noua stagiune de la ‘Teatrul Evreiesc’, precum și detalii despre participarea actriței Maia Morgenstern la ‘Festivalul de storytelling’ din Tel Aviv.

Noua stagiune a teatrului ODEON din Capitală se deschide…cu fast!

Pe o platformă în fața teatrului, vor avea loc trei spectacole, pe 20, 21 și 22 septembrie: ‘Șaraiman’, ‘ Milonga publica’ – tango în aer liber – , și ‘Copilăria lui Enescu’.

Întreaga manifestare poartă numele ‘OPEN Odeon‘ iar spectatorii au acces liber.

Actrița Dorina Lazăr, directorul Teatrului ODEON, este invitata noastră în ediția de duminică a emisiunii ‘O dimineață de milioane’.

Vom afla care sunt spectacolele care se pregătesc pentru noua stagiune – dar și orașele în care va ajunge trupa de actori în turneul pe care îl va susține în țară.