Noul single Direcţia 5, lansat astăzi la Europa FM în premieră naţională

Direcţia 5 a venit în această dimineaţă în emisiunea Deşteptarea, în studioul Europa FM, în vechea formulă: Toni Şeicărescu a revenit în trupă, după scurta experienţă ca solist la Iris.

Întrebat de gazda matinalului, George Zafiu, cum se simte din nou acasă, Toni Şeicărescu a răspuns emoţionat:’Dragostea dintâi rămâne dragostea dintâi!’

Lansarea single-ului ‘Hello’ şi a noului album marchează o schimbare de stil a trupei Direcţia 5. ‘Sunt primii paşi către a dinamiza repertoriul în următorii ani’, explică Marian Ionescu. ‘De ce această schimbare?’ a vrut să afle George Zafiu. ‘Ne-am tot gândit să aducem starea de spirit de pe scenă în studio, Hello are energia unei piese pe care o cântăm în concerte’ a răspuns Marian Ionescu.

‘Hello sună foarte bine, ne place foarte mult, mă bucur că intră de astăzi în playlistul Europa FM’ a spus George Zafiu.

Direcţia 5 lansează noul album, ‘Zâmbetul face minuni’ într-un super concert, la Sala Palatului, pe 30 octombrie, de la 19.30. Biletele au fost puse deja în vânzare şi pot fi cumpărate de pe bilete.ro şi myticket.ro.

Solistul de la Direcţia 5, Cristi Enache aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul: ‘Vom cânta câteva dintre piesele de pe noul album, dar şi piesele foarte cunoscute publicului nostru. De această dată vom avea un decor special la concert, o să fie o seară superbă!’

Europa FM este partener media al evenimentului de la Sala Palatului, de pe 30 octombrie.

ASCULTĂ AICI NOUA PIESĂ DIRECŢIA 5 – HELLO