Confidenţialitate

Noul ambasador al României la Londra i-a prezentat scrisorile de acreditare, online, reginei Elisabeta a II-a | GALERIE FOTO

Laura Popescu, noul ambasador al României la Londra, i-a prezentat reginei Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.

Diplomatul român nu s-a văzut față în față cu regina, ci prin intermediul unei conexiuni video online, într-o cameră a palatului.

„Am fost deosebit de onorată să prezint Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham. Mulțumesc Majestații Sale pentru primirea călduroasă și discuția avuta!”, a declarat diplomatul român, potrivit paginii de Facebook a reprezentanței României la Londra.

„Aprofundarea relatiilor româno-britanice și a Parteneriatului Strategic este una dintre prioritatile mele ca ambasador. Relația cu Regatul Unit este foarte importantă și datorita remarcabilei comunități românești, cu o contribuție semnificativă la viața de zi cu zi a acestui stat”, a precizat noul ambasador.

Foto: Facebook, Ambasada României în Marea Britanie