Nou val de arestari in fotbalul italian

Portarul din sezonul recent incheiat al Petrolul Ploiesti, Matteo Gritti a fost arestat in Italia pentru meciuri trucate in Il Calcio.

De asemenea, capitanul lui Lazio Roma, Stefano Mauri a fost deja retinut iar internazionalul Domenico Criscito, care evolueaza in prezent la Zenit St Petersburg, a fost audiat chiar in cantonamentul nationalei. Gritti si Mauri sunt retinuti pentru asociere in vederea efectuarii de fraude sportive fiind banuiti ca au trucat meciuri in schimbul unor sume de bani. Procurorul a emis ordine de arestare pentru 19 persoane, majoritatea fosti si actuali fotbalisti.

Sa mai spunem ca a fost perchezitionata si casa antrenorului campioanei Juventus Torino, Antonio Conte, pentru posibile pariuri suspecte sezonul trecut, cand o pregatea pe Siena.

De mentionat ca Matteo Gritti nu mai este jucatorul Petrolului dupa ce contractul i-a expirat la finalul sezonului. Amintim, dupa meciul Rapid – Petrolul scor 2-0 in luna martie, o jurnalista din Elvetia a aparut la conferinta de presa si a afirmat ca Gritti stia scorul final fiindca este un blatist urmarit in justitie. Ulterior, italianul a mai aparat o singura data poarta Petrolului pentru care a adunat doar 3 aparitii.