Nou incident la un miting electoral, din campania lui D. Trump

Cu 3 zile înaintea alegerilor prezindențiale din SUA are loc un nou incident la un miting din campania electorală. Candidatul republican, Donald Trump a fost scos de pe scena din Reno, unde susţinea un discurs, după ce un ”bărbat neidentificat” a strigat ”Armă!”, scrie  The Huffington Post.

Doi agenţi ai Serviciilor Secrete au urcat pe scenă, l-au apucat pe Trump de mâini şi l-au scos de pe scenă din faţa simpatizanţilor republicani, fără a-i oferi explicaţii. Totuşi, la faţa locului nu a fost găsită niciuna. Fiul lui Donald Trump, Donald Trump Jr., şi Dan Scavino Jr., social media director al campaniei, au publicat pe Twitter un anunţ în care au numit incidentul ”o tentativă de asasinat”.

S-a creat o mică busculadă în public, iar un bărbat a fost preluat de forţele de ordine.

La scurt timp după incident, Trump a reapărut în faţa mulţimii pe scenă. ”Nimeni n-a spus că va fi uşor pentru noi, dar nu vom putea fi opriţi niciodată. Niciodată”, a spus Trump.

El a ținut să le mulțumească celor de la Serviciile Secrete americane. ”Vreau să mulţumesc Serviciilor Secrete, băieţii ăştia sunt fantastici. Nu primesc suficientă apreciere”, a continuat candidatul republican.