Confidenţialitate

Nou atac în Serbia. 8 oameni au fost uciși și 14 au fost răniți | AUDIO

Autorul ultimului atac armat din Serbia a fost prins de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a tras cu o armă automată și a omorât 8 oameni într-un sat, în apropiere de Belgrad. De asemenea, 14 persoane au fost rănite.

Tânărul de 21 de ani care a comis atacul armat a fost căutat toată noaptea de polițiști și a fost prins la aproape 60 de kilometri de locul faptei. Alături de el se afla un bărbat care ar fi unchiul său, scrie presa din Serbia. În timp ce se afla într-o mașină, băiatul a tras la întâmplare cu o armă automată în oameni din 3 sate situate la 60 de kilometri sud de Belgrad. Unii oameni reparau o poartă, alții se aflau în jurul unui foc de tabără la un picnic, iar printre cei uciși se află și un polițist și sora acestuia.

Mai multe persoane rănite au fost deja operate, iar Ministerul Sănătății a făcut apel la populație să doneze sânge. Deocamdată, nu se cunoaște motivul comiterii acestui atac catalogat de ministrul sârb de Interne drept act terrorist.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Atacatorul este fiul unui militar, scrie presa din Serbia. El are antecedente pentru furt și agresiune asupra unui funcționar și o sancțiune pentru nerespectarea legii armelor.

Este al doilea atac armat petrecut în Serbia în ultimele două zile, după ce un elev de 13 de ani a împușcat mortal 8 colegi și pe paznicul școlii și a rănit mai multe persoane, inclusiv un cadru didactic. În Serbia, încep astăzi 3 zile de doliu național.

Foto: Shutterstock