Confidenţialitate

Nicolo Napoli a plecat de la Poli Iași

Este oficial – Nicolo Napoli nu mai este antrenorul lui CSM Poli Iași.
Președintele clubului, Florin Prunea anunță că i-a reziliat contractul tehnicianului italian, iar în zilele următoare va stabili cine se va ocupa mai departe de pregătirea echipei.

În vârstă de 54 de ani, Nicolo Napoli a preluat-o pe Poli Iași în 2014 și a obținut cea mai mare performanță din istoria gruparii, participarea în Europa League, după ce Dinamo și ASA Târgu Mureș n-au avut drept de joc în această competiție din cauza insolvenței. Ieșenii sunt pe locul al 9-lea în Liga 1, cu 12 puncte după 11 etape.

În altă ordine de idei, Florin Prunea a primit 300.000 de euro după ce a câștigat procesul cu Federația Română de Fotbal. Fostul director al departamentului de relații internaționale al forului și-a încasat salariile restante până în 2009 care cu cu penalități au ajuns la jumătate de milion de euro.

Amintim – Prunea a fost concediat de FRF acum 7 ani după ce a fost anchetat într-un dosar de corupție în arbitraj. A fost găsit însă nevinovat, iar federația s-a văzut obligată să îi achite banii pe care trebuia să îi primească după ce l-a dat afară.