Nicolae & Elena Ceaușescu – subiecte de film și teatru

Nicolae & Elena Ceaușescu au fost, în ultimul sfert de secol, subiectele a zeci de documentare, filme (ficțiuni) și chiar de spectacole. Vineri, 19 decembrie, la ora 17.15, în rubrica ‘Sus cortina!’, aflăm mai multe despre începuturile dictatorilor, care au fugit din satele natele spre București. Odată ajunși în rândul comuniștilor, destinele lor se unesc… Pe site-ul Europa FM – pagina principală – găsiți reportaje și documentare despre cele mai importante momente din perioada în care la putere s-au aflat Nicolae & Elena Ceaușescu.

În ultimii 25 de ani au fost realizate zeci de filme documentare despre viața și regimul Ceaușescu, despre ‘mărirea și decăderea’ lui Nicolae Ceaușescu, despre evoluția Elenei Ceaușescu, despre lipsurile și torturile la care era condamnată populația.

Cei doi au devenit și subiecte de film (ficțiuni) și chiar spectacole.

De asemenea, la Teatrul Mic, actorii Florin Călinescu & Coca Bloos au dat viață cuplului Nicolae & Elena în piesa ‘O zi din viața lui Nicolae Ceaușescu’.

Vineri, 19 decembrie, la ora 17.15, în rubrica ‘Sus cortina!’, aflăm mai multe despre începuturile dictatorilor care au fugit din satele natele spre București. Odată ajunși în rândul comuniștilor, destinele lor se unesc…- AUDIO.

Aflăm date reale puse despre Nicolae și Elena Ceaușescu puse în oglindă cu informațiile trucate ale propagandei.

Pe site-ul Europa FM – pagina principală – găsiți reportaje și documentare despre cele mai importante momente din perioada în care la putere s-au aflat Nicolae & Elena Ceaușescu.