Nick Carter, acuzat de viol

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, este acuzat de viol de către cântăreaţa Melissa Schuman, potrivit Variety.com.

Melissa Schuman a scris într-un mesaj publicat pe blogul ei, că Nick Carter a violat-o în 2002, în apartamentul lui din Santa Monica, în timpul unei zile libere de la filmările pentru „The Hollow”.

Cântăreaţa susţine că incidentul a avut loc după ce Carter a invitat-o pe ea şi pe o prietenă a ei în apartamentul său, unde au consumat băuturi alcoolice. Schuman a scris că ea şi Carter au intrat în baie şi au început să se sărute, dar că ea l-a respins atunci când acesta a vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea.

„Devenea vizibil foarte nervos şi nerăbdător cu mine. Nu am putut pleca. Era evident pentru mine că nu pot scăpa. El era foarte puternic şi mult mai mare decât mine şi nu puteam sub nicio formă să deschid acea uşă sau să primesc ajutor de la cineva”, a scris ea, precizând că Nick Carter a violat-o apoi într-un dormitor.

„Sunt şocat şi mâhnit de acuzaţiile pe care mi le aduce Melissa Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodată că ceva din ceea ce am făcut a fost fără consimţământul ei. Am continuat să înregistrăm o melodie şi să cântăm împreună, iar eu am respectat-o şi am sprijinit-o întotdeauna, atât în plan personal, cât şi profesional.

Aceasta este prima dată când aud despre aceste acuzaţii, la aproape două decenii după acel moment. Este împotriva firii mele să provoc disconfort sau să îi fac rău cuiva în mod intenţionat”, a spus Nick Carter.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS