Netflix a prezentat teaserul oficial pentru comedia ”Space Force” – VIDEO

În noua comedie ”Space Force”, generalul cu patru stele Mark R. Naird (Steve Carell), un pilot decorat care visează să conducă Air Force, este surprins atunci când este desemnat să conducă o nouă divizie a Armatei Americane: Space Force.

Sceptic, dar dedicat, Mark își aduce și familia în baza militară secretă din Colorado, unde el și echipa de cercetători și „Spacemen” sunt însărcinați de Casa Albă să pună cât mai repede „cizme americane pe Lună” (din nou) și să domine spațiul. De la co-creatorii Carell și Greg Daniels (The Office), SPACE FORCE este o nouă comedie la locul de muncă, unde mizele sunt până la cer, iar ambițiile și mai mari. John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz se alătură distribuției alături de Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow și Don Lake. Howard Klein/3Arts (The Office) este de asemenea producător executiv.

”Space Force a apărut într-un mod atipic. Netflix avea acest gând de a produce o comedie, iar ideea i-a făcut pe toți să râdă într-o întâlnire – o idee cu un serial despre începuturile unei Forțe Spațiale fictive. Am auzit ideea de la agentul meu, iar Netflix mi-a propus serialul mie, iar eu i l-am propus lui Greg și toți am avut aceeași reacție. Nu exista niciun serial, nu exista nicio idee în afară de titlu”, povestește Steve Carell.

“Forța Spațială”, creat de echipa din spatele serialului “La birou”, se va lansa în curând pe Netflix, fără a fi precizată acum o dată exactă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS