Confidenţialitate

#neamadunat De ziua lui, DaddyCool.ro ajută 1000 de familii nevoiașe din țară

Robert Diaconeasa, cunoscut online ca DaddyCool.ro, anunță că de ziua lui va porni un proiect de solidaritate intitulat #neamadunat, prin care vine în ajutorul a 1000 de familii nevoiașe din țară, a căror viață este acum și mai greu pusă la încercare, în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru început, va ajuta 130 de familii nevoiașe din județul Dâmbovița, urmând ca inițiativa #neamadunat să continue în următoarea perioadă, timp de 8 weekenduri.

În urmă cu o zi, Robert Diaconeasa a anunțat că a mai primit o finanțare de 5.000EURO, oferită de către Fundația Comunitară București și ING Romania, prin care va putea susține activitatea de ajutorare a peste 450 de familii.

”Pe 1 Mai, chiar de ziua mea, voi porni o campanie umanitară –#NEAMADUNAT, prin intermediul căreia voi ajuta, împreună cu doi prieteni, 1000 de familii din medii defavorizate, în vreme de COVID-19. Le vom duce alimente în 8 orașe din întreaga țară, într-un tur de forță care va dura 8 weekend-uri. Până acum, am adunat donații în produse și bani de aproximativ 19.000 de euro ca să putem face campania și a ajunge la oameni”, povestește Robert Diaconeasa.

Robert Diaconeasa derulează proiectul alături de Tiberiu Antipa, de la Asociaţia Tiberius, de Laura Mușuroaea, cu sprijinul Caroli și al Fundației O Lume Mai Bună.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/daddycool.ro și pe siteul https://daddycool.ro.

FOTO: Ovidiu Mihai Onea