Ne facem partid! Cum să se numească şi ce să promitem?

La mijlocul săptămânii, Vlad Petreanu şi George Zafiu au decis că este momentul să-şi facă un partid, dar cum să se numească şi ce promisiuni să facă pentru a avea succes?

Comisia parlamentara care stabileşte principiile noii legi electorale a decis revenirea la votul pe liste şi posibilitatea de a înfiinta un partid cu numai trei membri.

Partidele mari din Parlament anunţă că vor sprijini ideea.

Acum, e nevoie de 25.000 de semnături din 18 judeţe pentru a înfiinţa un partid.

Asta va permite apariţia unor partide locale, care vor putea obţine sprijinul comunităţilor locale pentru diferite proiecte.

‘Deci, după ce se schimbă legea, vom avea într-adevăr partide de lift sau partide-Trabant’, s-a amuzat George Zafiu, în Deşteptarea.

Inspiraţi de noua ideea, Vlad Petreanu şi George Zafiu au cerut, miercuri, ajutorul ascultătorilor pentru a înfiinţa un nou partid. Ce să promită pentru a avea succes şi mai ales cum să-l numească a căzut în sarcina ascultătorilor matinali de Europa FM.

Iată câteva idei primite pe pagina de Facebook Radio Europa FM:

Anda Mitu Partidul Veseliei si sa promita buna dispozitie permanenta!

Anamaria Elisei Partidul Desteptarea! Sa promiteti ca ii treziti pe toti la realitate……macar cu stiri fantastice din Romania

Codru Mihail PDT partidul distractiei totale… cu program de dimineata pana seara !

Stefan Laurentiu Radulescu sa ne spuneti de la inceput cat aveti de gand sa furati.Eventual preezentati si un grafic.

Ion Istrate Sa se numeasca Partidul Coruptilor din Romania(PCR). Sa promita ca va fi un partid mai corupt decat PSD, va fura mai mult decat Udrea, va fi mai cinstit decat Ponta si mai patriot decat Basescu.

Voi ce propuneri aveţi pentru noi?