Natalia Oreiro, sărbătorită luni în Deşteptarea

Natalia Marisa Oreiro Iglesias s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay.

‘Astăzi îi spunem Feliz cumpleaños uneia dintre cele mai frumoase femei care ne-a captat atenţia, suspinele şi lacrimile pe micile ecrane, în fiecare după-amiază, ani la rândul’, a făcut George Zafiu introducerea sărbătoritei de luni, în Deşteptarea.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias s-a născut în Uruguay, în 1977, dar a devenit faimoasă pe platourile de filmare din Argentina, unde a fost încoronată regina telenovelelor.

Pentru una dintre cele mai cunoscute, Muñeca brava – tradusă şi difuzată în România sub numele de ‘Înger sălbatic’ – a interpretat piesa Cambio Dolor, folosită drept generic şi care a devenit un hit internaţional.

La 16 ani distanţă de rolul băieţoasei Milagros, frumoasa Natalia Oreiro este căsătorită de 12 ani, este mama unui băieţel şi joacă rolul principal într-o nouă telenovelă argentiniană.

Actriţa de telenovele şi cântăreaţa Natalia Oreiro a născut în ianuarie 2012 primul său copil, un băieţel care a primit numele Merlín Atahualpa Mollo Oreiro.

Telenovela ‘Solamente vos’ (‘Doar tu’) a început să fie difuzată pe 21 ianuarie 2013 de canalul El Trece şi marchează revenirea Nataliei Oreiro în televiziune după şapte ani de absenţă.