”Născut de Ziua lui” îți aduce în Deșteptarea un ”Dicționar ilustrat al gesturilor”

Vlad Petreanu și George Zafiu îți prezintă în fiecare dimineață, de luni până vineri, persoane și evenimente care au marcat istoria. Încearcă să identifici corect despre cine sau ce vorbesc matinalii Europa FM și poți câștiga, în direct în Deșteptarea, un ”Dicționar ilustrat al gesturilor” de la Editura Litera.

La semnalul de concurs fii primul care sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, răspunde corect despre cine sau ce eveniment au vorbit Vlad și George la ”Născut de ziua lui” și premiul este al tău!

”Dicționarul ilustrat al gesturilor”, de la Editura Litera, prezintă limbajul gestual şi îi va interesa mai ales pe aceia pentru care relaţia cu celălalt reprezintă temelia vieţii lor profesionale: profesori, diplomaţi, agenţi de vânzări, recrutori, psihologi, instructori, pedagogi, consultanţi, avocaţi, medici etc. Dicționarul se adresează, deopotrivă, şi celor care trăiesc din, prin şi pentru imaginea lor publică. Acestora le va servi drept ghid în toate împrejurările vieții publice, în măsura în care vor dori să înveţe să îşi pună în valoare gesturile şi atitudinile corporale ce îi avantajează şi să renunţe fără nici un regret la cele care îi descalifică în ochii publicului care îi apreciază.

Gesturile seamănă cu obiectele de podoabă sau cu hainele din garderobă. Există unele gesturi ample sau unele abia perceptibile, dar din analiza lor se pot descoperi posturile eşecului sau cele ale reuşitei.