Confidenţialitate

Munca de acasă în această perioadă și importanța digitalizării business-ului – AUDIO

Criza sanitară, prin care trecem de câteva luni, a demonstrat cât de important este ca o firmă să dea dovadă de flexibilitate în ceea ce privește programul angajaților.

Unii proprietari de afaceri au oferit, dinainte de pandemie, posibilitatea lucrului de acasă. În schimb, alte firme au fost prinse în ofsaid când autoritățile au decis să instituie carantina, iar la serviciu să meargă doar cei fără de care o companie nu poate funcționa.

Transformarea digitală în mediul autohton de business este un proces în plină desfășurare.

Conform unui studiu (realizat înainte de corona-criză), trei sferturi dintre managerii chestionați au considerat digitalizarea un demers cu un impact pozitiv asupra afacerii.

Între avantajele lucrului de acasă se numără acela că angajații se declară mai productivi, putându-se concentra asupra sarcinilor fără întreruperi, dar și faptul că nu mai pierd timpul în trafic spre birou sau că pot petrece mai mult timp alături de familie. Pentru companii, telemunca bazată pe digitalizare înseamnă economii de costuri și timp și, totodată, noi oportunități.

Așadar, noul model de business pare o situație win-win. Rămâne de văzut ce implicații va avea pe termen lung și cum ne vom adapta cu toții, angajați și angajatori, la «noua normalitate».

Zilele astea nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.