Mötley Crüe se destramă în 2015

După un turneu de adio, Mötley Crüe se destramă.

Membrii trupei Mötley Crüe au anunţat că au semnat un contract prin care s-au angajat să nu mai susţină niciodată alte turnee, în timpul unei conferinţe de presă ce a avut loc în oraşul lor natal, Los Angeles.

‘Am decis ca acesta să se numească «turneul final» pentru noi şi am decis să semnăm un contract prin care să vă spunem că acest lucru este real, pentru că noi vrem să fim mândri de Mötley Crüe şi vrem ca fanii noştri să fie mândri de Mötley Crüe în deceniile care vor veni’, a anunţat basistul Nikki Sixx.

Mötley Crüe a reuşit să vândă, de la înfiinţarea sa, în 1981, până în prezent, peste 80 de milioane de albume. Mötley Crüe este o trupă de glam metal, care a reuşit să-şi câştige respectul fanilor americani odată cu lansarea primului ei album, ‘Too Fast For Love’.

Mötley Crüe, alcătuită din solistul Vince Neil, toboşarul Tommy Lee, chitaristul Mick Mars şi basistul Nikki Sixx, a concertat şi în România, în iunie 2012, la Bucureşti, în cadrul festivalului Ost Fest.

Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără ‘If I Die Tomorrow’, ‘Wild Side’, ‘The Saints of Los Angeles’, ‘Girls, Girls, Girls’ şi ‘Dr. Feelgood’.