Monica, Vlad şi George se pregătesc să trimită un ascultător Europa FM împreună cu toată familia acasă la Moş Crăciun

Pe 20 decembrie, în emisiunea Deşteptarea, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor extrage marele cărştigător al concursului ‘Europa FM te trimite acasă la Moş Crăciun’.

În fiecare zi, la Europa FM se câştigă sute de euro de către ascultării fideli care descoperă răspunsul corect la ghicitorile DJilor Europa FM, urmând ca vineri, pe 20 decembrie, cei trei matinali Europa FM să ofere marele premiu. O familie se va bucura de o experienţă de neuitat în Laponia, acasă la Moş Crăciun.

Timp de 5 zile, familia va descoperi tărâmul de vis în care Moş Crăciun locuieşte, călătorind cu avionul până în Laponia. Europa FM a pregătit câştigătorului, pe lângă transport şi cazare pentru întreaga familie, şi o serie de activităţi care-i vor completa experienţa în tărâmul magic.

Pentru a vă putea înscrie la concurs au mai rămas nouă zile.

Cum te poţi înscrie la concurs

Ascultă programele Europa FM iar în momentul difuzării semnalului de concurs, în interval de 10 minute, trimite un SMS la1721 (SMS cu tarif normal, valabil in reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp) cu textul LAPONIA, urmat de NUME,PRENUME şi ORAS.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate de către Europa FM în intervalul de 10 de minute scurs după semnalul de concurs.

După terminarea celor 10 minute, cu ajutorul unui soft specializat, vom trage la sorţi un SMS iar ascultătorul care l-a trimis are şansa de a câştiga pe loc 100 de euro dacă răspunde corect, în direct la Europa FM, la o întrebare-ghicitoare.

Exemplu SMS valid: Laponia, Alexandru Alexandrescu, Timisoara