Monica, Vlad şi George, ambasadorii campaniei de fapte bune „Românii inspiră români”

Timp de 4 săptămâni, Europa FM cheamă românii să accepte provocarea faptelor bune în cadrul concursului ‘Românii inspiră români’.

Europa FM a lansat, luni, cea mai amplă campanie de fapte bune ‘Românii inspiră români’, un super-concurs în care faptele bune sunt premiate săptămână de săptămână! Românii care acceptă provocarea și intră pe www.europafm.ro vor avea ocazia de a participa la un concurs inedit: până pe 16 decembrie își vor putea alege o faptă bună, dintr-o listă de patru misiuni săptămânale, pe care să o îndeplinească. Participanții vor trebui apoi să încarce o poză care să arate că misiunea aleasă de ei a fost îndeplinită iar Europa FM îi va răsplăti cu sute de premii, prin tragere la sorți, pe cei care au acceptat provocarea faptelor bune.

De ce un concurs de fapte bune?

Pentru că Europa FM crede cu convingere că pentru a schimba lumea în care trăim trebuie să fim mai buni cu cei din jurul nostru. Obiectivul campaniei ‘Românii inspiră Români’ este de a declanșa o reacție în lanț de fapte bune, care să inspire tot mai mulți români.

Acceptă acum provocarea faptelor bune din concursul ‘Românii inspiră Români’

‘Fiecare dintre noi poate contribui la a transforma lumea în care trăim într-o lume mai bună, dacă am fi mai atenți cu apropiații noștri și dacă vom încerca să oferim mai multă dragoste și să uităm de grijile noastre cotidiene, care – uneori – ne fac insensibili la cei din jur’, a spus Monica Anghel, unul dintre ambasadorii campaniei ‘Românii inspiră români’.

Din 25 noiembrie, concursul ‘Românii inspiră români’ va demara și pe pagina de Facebook Europa FM: ‘Cred că această aplicație de fapte bune este o premieră pentru România! Suntem tare mândri de ea. Ce poate fi mai frumos decât să premiezi fapte bune!’ a declarat George Zafiu, realizatorul emisiunii matinal ‘Deșteptarea’ de la Europa FM, împreună cu Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Aplicația de concurs de pe Facebook este dezvoltată de Ascend NetSolutions, companie parteneră Europa FM în acest proiect: Ne place să inovăm și ne implicăm cu mult entuziasm în toate proiectele în care credem. Aplicația <<Românii inspiră Români>> este o inovație pe piața din România, așa cum au fost și alte proiecte pe care le-am dezvoltat: StarTaxi, eChiosc.ro, BileteSteaua.ro sau Oliviera.ro – cea mai inovativă soluție de a comanda mâncare la birou sau acasă, de pe calculator sau smartphone‘, a declarat Florin Ionescu, manager Ascend NetSolutions.

‘Românii inspiră români’ face parte din campania de CSR ‘Nu ești singur pe lume’, pe care Europa FM a demarat-o în decembrie 2012.

În total, peste 20 de artiști și personalități susțin cauza acestei campanii. De altfel, ei s-au reunit pentru a cânta imnul campaniei, melodia ‘E soare și pe strada ta’. Piesa este interpretată de Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și de compozitorul piesei, Petru Călinescu.

Videoclipul poate fi vizualizat cu un click aici!

Împreună cu artiștii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteți vedea ca susținători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Ușurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă și Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu și Toader Păun.