Monica Anghel: Mi-ar plăcea ca fiul meu să fie ca Horia Brenciu

Înainte de Bătălia Hiturilor din emisiunea ‘Deşteptarea’ de vineri, Monica Anghel a făcut o mărturisire în direct ascultătorilor Europa FM.

Realizatoarea emisiunii ‘Deşteptarea’ i-a spus colegului său, Bogdan Miu, şi ascultătorilor Europa FM că i-ar plăcea ca Aviv, fiul ei în vârstă de doi ani, să semene cu Horia Brenciu.

‘Are o mulţime de calităţi, este tipicar, conştiicios şi se luptă să facă totul foarte bine’, a fost motivaţia vedetei.

Aviv, fiul Monicai Anghel,s-a aflat şi el în studioul Europa FM unde a pus stăpânire pe microfon pentru minute bune, având multe poveşti de împărtăşit în direct la radio. Nu este pentru prima dată când Monica are întăriri din familie în matinalul Europa FM. Şi pe 26 mai, în emisiunea aniversară 12 ani de Europa FM, Aviv a făcut senzaţie alături de DJii Europa FM.

După ce micuţul în vârstă de doi ani, născut în aceeaşi zodie cu Horia Brenciu, şi-a terminat poveştile, matinalii au trecut la treabă. Bogdan Miu şi Monica Anghel au ales să se ‘dueleze’ cu două hituri Horia Brenciu, pe care ascultătorii Europa FM le vor putea cânta live pe plaja dintre Venus şi Saturn, duminică, la concertul Europa FM LIVE pe plajă.

Bogdan Miu a comentat pe pagina lui de Facebook: ‘Azi intrăm în vacanţă, dar emisiunea rămâne pe mâini bune. Pe mânuţe bune, mai exact!’.