Monica Anghel, emoționată până la lacrimi de ziua ei de naștere (VIDEO)

Monica Anghel a avut parte de o dimineață cu totul specială, la Europa FM, după ce colegii de matinal i-au pregătit o mulțime de surprize, astăzi, când au sărbătorit ziua ei de naștere.

Printre invitații-surpriză din matinalul Deșteptarea, pe care Monica îl realizează împreună cu Vlad Petreanu și George Zafiu – s-a aflat și fiul ei, Aviv, care i-a cântat mamei lui ‘La Mulți Ani’, în direct, la Europa FM.

Momentul a copleșit-o de emoții! Ca un adevărat artist, Aviv a cerut căști ca să poată cânta. În repertoriul micului și talentatului cântăreț s-a aflat și ‘Podul de piatră’.

Video aici

Printre invitații-surpriză de astăzi, care au venit în studioul Europa FM să-i ureze la ‘La Mulți Ani’ Monicăi Anghel s-a aflat și buna ei prietenă, actrița Maia Morgenstern.

Video aici

Și Elena de la Mandinga a venit, în această dimineață, în studioul Europa FM: ‘Monica este o persoană extrem de muncitoare și de responsabilă, un om cu experiență și cu multă muncă în spate. Să vă povestesc ceva: când eram eu mică și mergeam la tot felul de Festivaluri prin țară ca să prind experiență, am avut plăcerea să o văd pe Monica în recital de câteva ori. Astăzi, să pot fi lângă ea și să îi spun ‘La Mulți Ani’, să fim atât de apropiate… mi se pare senzațional’, a mărturisit Elena.

Băieții de la Mahala Rai Banda i-au pregătit și ei o surpriză Monicăi și au cântat împreună cu ea piesa ‘Lacrimă de jar’.

Video aici

‘Deșteptarea‘ cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.