Monica Anghel a cântat în direct ‘Pe uliţa armenească’ (VIDEO)

Surpriză mare pentru cei care au ascultat ediţia specială Deşteptarea transmisă de Monica, Vlad şi George din casa unei ascultătoare fidele din Timişoara.

Deşi au avut parte de un drum cu peripeţii, după ce avionul cu care trebuiau să ajungă în Timişoara a rămas blocat din cauza vremii mai multe ore la sol, Monica, Vlad şi George au fost în formă maximă marţi dimineaţa. Monica Anghel şi-a suprins gazdele, dar şi pe George şi Vlad, cu o interpretare de excepţie a piesei ‘Pe uliţa armenească’.

În timp ce Monica cânta, George a inventat şi un dans original cu firul de la căştile ei, momentul fiind aplaudat îndelung la final de familia care i-a găzduit marţi pe matinalii Europa FM.

Vezi pe Monica Anghel cântând în direct ‘Pe uliţa armenească’

Înregistrarea ediției speciale a emisiunii ‘Deșteptarea în direct la tine acasă’ poate fi găsită în pagina programului de pe europafm.ro.

Monica, Vlad și George își vor continua plimbarea prin țară, ajungând acasă la ascultătorii fideli de Europa FM pentru a transmite în direct Deșteptarea. Miercuri, emisiunea se va auzi în direct din Arad.

Click aici pentru a te înscrie la concursul ‘Deşteptarea în direct la tine acasă’