Confidenţialitate

Momentul special pe care îl vor organiza fanii Liverpool pentru Cristiano Ronaldo după decesul copilului său. „Rivalitățile nu-și au locul acum”

Cristiano Ronaldo a anunțat luni noaptea că unul dintre gemenii săi a murit la naștere. Lumea fotbalului a transmis mesaje de condoleanțe și de susținere pentru fotbalist, iar fanii lui Liverpool i-au pregătit un moment special în meciul de marți de la 22:00.

Cristiano Ronaldo nu va participa la meciul Manchester United – Liverpool de marți seara, având în vedere situația prin care trece în acest moment.

Fanii lui Liverpool au organizat un moment special în semn de solidaritate față de fotbalist: se vor ridica în picioare la minutul 7 al meciului – care corespunde cu numărul de pe tricoul lui Cristiano Ronaldo – și vor aplauda, scrie Mirror.co.uk.

Fanii Liverpool au transmis ieri într-o postare de Facebook că: „Dacă ești norocos încât să participi la meciul de mâine seară, te rugăm să-ți arăți respectul față de Cristiano Ronaldo și față de familia lui participând la momentul special pregătit de noi. Se va ține la minutul 7 al meciului”.

„Rivalitățile nu își au locul în astfel de momente grele. Nu o să fii niciodată singur, CR7 Jr”, au mai spus fanii Liverpool.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Reacții din lumea sportului, după ce Cristiano Ronaldo a anunțat decesul unuia dintre copiii săi nou-născuți