Momentul în care un turist care agasează un soldat din Garda Regală Britanică e luat prin surprindere – VIDEO

Soldații din Garda Regală Britanică sunt cunoscuți pentru tăcerea, seriozitatea și cumpătarea lor, dar atunci când un turist enervant insistă să nu te lase să lucrezi, devine foarte greu să îți păstrezi calmul.

Cu hainele lor roșii și pălăriile negre distinctive, soldații din Garda Reginei Marii Britanii sunt adesea atracția supremă pentru turiști, dar se pare că e foarte dificil ca străinii să ajungă să îi respecte. După ce acum câteva săptămâni un fotograf a fost împins de soldați pentru că le stătea în cale, acum un soldat a trebuit să îl sperie cu arma din dotare pe un turist.

Un videoclip care ar fi fost filmat la Castelul Windsor arată cum un turist imita marșul unui membru al Gărzii Reginei, în timp ce o persoană care nu se vede în filmare se aude glumind ”arma lui e blocată”, sugerând că turistul nu avea motiv să se îngrijoreze că își bătea joc de un soldat înarmat.

Însă în momentul în care turistul își așază mâna pe umărul soldatului, acesta se întoarce brusc spre el și strigă: ”Îndepărtează-te de Garda Reginei!”