Confidenţialitate

Momentul exploziei clădirii guvernamentale din Harkov, după ce a fost lovită de rachetele Rusiei | VIDEO

Războiul generat de Rusia și invazia asupra Ucrainei continuă și marți, 1 martie 2022, a șasea zi. Pe Twitter au apărut filmulețe cu momentul în care rachetele Rusiei lovesc o clădire guvernamentală din Harkov.

„Atac cu rachete în Harkov, asupra clădirii care găzduiește administrația regională Sumska 64. Putin se află acum într-un război total cu Ucraina”, a scris Maria Avdeeva pe Twitter, alături de un filmuleț cu momentul în care racheta lovește clădirea guvernamentală.

 

Christopher Miller, corespondentul Buzzfeed, a scris pe Twitter că atacul s-a produs în apropiere de Piața Libertății din Harkov.

„Așa arată acțiunea de eliberare a lui Putin. Mi se face rău când mă uit. Săptămâna trecută am fost acolo să beau o cafea”, a mai scris Miller.

 

Sursa foto / Colaj: Captură foto / Twitter / Maria Avdeeva

Citește și: Reportaj de la graniță. Ucrainenii spun că li s-a cerut chiar și 2.000 de euro pentru a trece copiii peste hotare | AUDIO

Autor: Carmen Zanfir

Citește cele mai noi informații despre războiul din Ucraina aici: Războiul din Ucraina, în a șasea zi: Rusia are 75% din armată trimisă în țara vecină. Peste 5.700 de soldați ruși au murit | LIVE UPDATE