Confidenţialitate

Misiunea Verde, cu Mona Nicolici: Cum sa clădești un viitor verde dar să îți menții și business-ul?

Dincolo de direcțiile Uniunii Europene privind tranziția către energie verde, și companiile din România au început sa fie conștiente de faptul ca este în beneficiul lor sa implementeze soluții sustenabile care îi ajută să-și reducă semnificativ costurile cu energia, și  astfel să contribuie si la reducerea amprentei de carbon.

Din ce in ce mai mulți antreprenori apelează la tehnologii care duc la utilizarea energiei mai eficient, la producerea propriei energii regenerabile si, astfel, la reducerea emisiilor de dioxid de carbon rezultate din activitatea lor – un obiectiv pe care Europa il va impune, in curand, companiilor, in cadrul strategiilor de business. Adica, strategii sustenabile prin care companiile sa arate ca sunt un actor economic responsabil fata de mediu si fata de societate si contribuie la atingerea tintelor globale si la crearea unui mediu mai putin poluant.

Cum sa clădești un viitor verde dar să îți menții și business-ul? Și cum să faci față costurilor crescute cu energia? Când investești în natură, ai profit pe mai multe generații!

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Europa FM află cum soluția E.ON PV Prosumer aduce profit business-ului tău pe mai multe generații.

Pentru o afacere sustenabilă, fii parte din Misiunea Verde și alege soluția E.ON PV Prosumer. Reduci și costurile cu energia, și amprenta de carbon!