Confidenţialitate

Mirela Retegan începe un nou sezon Antrenorul Părinților: ”O să vă placă emisiunea, pentru că dezamorsăm multe bombe”

Mirela Retegan începe un nou sezon ”Antrenorul Părinților” duminică, de la ora 11, pe frecvențele Europa FM, dar și video pe europafm.ro, Facebook și YouTube.

”Din ziua in care s a născut Maya, eu nu am mai închis telefonul. Știam că vreau să fiu de găsit, oricând, la orice oră, de cea mai importantă persoană din viața mea.
Anul acesta face 20 de ani. Iar eu sunt proaspăt absolventă a scolii de părinți buni.

Ce e un părinte bun? În viziunea mea este parintele care știe că trebuie să meargă pe un teren acoperit de un verde crud și în care, din loc în loc, sunt ascunse niște bombe.
De a lungul celor 20 de ani am învățat ca n am nicio sansa să reușesc sa trec pe terenul asta , în marș soldățeasc, doar pentru ca imi permit bocancii din picioare. M-am trezit de multe ori în mijlocul unor explozii, declanșate de neatenția mea. Inimaginabile!

Așa că am învățat să folosesc Detectoare de metale și să chem geniștii atunci când vedeam un fitil ca iese dintre firele de iarbă.

Gáspár György este genistul șef al acestei emisiuni. Cu el încep și acest nou sezon.

O să vă placă emisiunea, pentru că dezamorsăm multe bombe. Duminică, de la 11:00, cu multă bucurie ne întoarcem la Europa FM.

Pentru că în spatele unui copil lumină, e un părinte soare”, spune Mirela Retegan.