MIRA lansează „Zero absolut”, în Clubul de Seară | VIDEO

După „De ce”, „O privire”, „Plus și minus” și „Învață-mă”, piese ce se vor regăsi pe primul album din carieră, MIRA lansează „Zero Absolut”, o poveste muzicală sensibilă și emoționantă despre dragoste.

Invitată în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, deschis de la 19 la 21 pe frecvențele Europa FM, MIRA a vorbit despre acest nou single, dar și despre planurile ei din perioada următoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Mă bucur foarte tare să vă dezvălui cea de-a cincea piesă de pe album. Este o poezie muzicală, i-aș zice eu și abia așteptam să o ascultați și voi. Am pregătit și versiunea acustică pe care o să v-o prezint curând”, spune MIRA.

Compus de Alex Pelin, Radu Pârvulescu, Andy Platon, Maria Voiculescu și Amadeo Chiriac, single-ul „Zero absolut” este despre puterea de a renaște din propria cenușă.
Videoclipul regizat de Ciolpan completează prin imagini mood-ul piesei și dezvăluie o altă latură a MIREI, una vulnerabilă în fața sentimentelor, dar îndeajuns de puternică să-și redescopere forța de a continua și de a lupta pentru fericire. Artista apare în mai multe ipostaze, iar una dintre ele este alături de un vultur, considerat vânătorul suprem al aerului și un simbol al luminii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS