Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Sanytol ține virusurile la distanță (P) | AUDIO

Am vorbit la Minutul de Sănătate despre cum să menținem o atmosferă sănătoasă în locuință, prin dezinfectarea suprafețelor și aerisirea zilnică a camerelor.

Acum, odată cu pandemia, dezinfecția a devenit esențială în prevenirea infecțiilor, dar trebuie știut că nu toate produsele de curățare dezinfectează și că înălbitorul nu este singura soluție.

Au apărut game de produse moderne, care oferă o alternativă la utilizarea clorului. Spre exemplu, produsele Sanytol curăță și dezinfectează dintr-o singură mișcare, fiind potrivite pentru toate tipurile de suprafețe, chiar și pentru cele mai delicate, cum ar fi lemnul natural, deoarece nu lasă pete și nu deteriorează materialele.

Mai mult, producătorul ne amintește că formula este perfectă și pentru casele în care locuiesc și bebeluși sau animale de companie.

Două dintre produsele de dezinfecție sunt Sanytol Dezinfectant Multisuprafețe și Soluție Dezinfectantă pentru pardoseli.

Ambele pot fi utilizate în orice cameră din casă, cum ar fi în bucătărie pentru curățarea blaturilor, chiuvetelor, cuptoarelor, meselor și frigiderelor sau, de asemenea, în baie, pentru chiuvete, dușuri, gresie și chiar pe accesoriile animalelor de companie sau pe jucăriile pentru copii.

Ambele sunt eficiente împotriva celor mai frecvente bacterii și ciuperci din casă, precum și a virusurilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.