Confidenţialitate

Minutul de sănătate: Sanytol curăță și dezinfectează biroul de acasă (P) | AUDIO

În ultimul an și jumătate, am fost cu toții nevoiți să ne adaptăm unui nou stil de viață, punând pe primul loc siguranța, astfel că telemunca sau munca de acasă a devenit o necesitate.

Este esențial să curățăm și să dezinfectăm zilnic acest spațiu, chiar dacă nu îl folosim în comun cu alte persoane. Dispozitivele electronice reprezintă unul dintre cele mai importante focare de microbi dintr-o locuință.

Biroul sau masa se poate curăța eficient cu un produs precum Sanytol Dezinfectant multi-suprafețe. Pulverizăm direct de la o distanță de 20 cm și ștergem toată suprafața cu o cârpă curată, pentru a elimina microbii, bacteriile și virusurile.

În ceea ce privește dispozitivele electronice, mai întâi trebuie să le scoatem din priză, apoi să dezinfectăm în special zonele pe care le atingem mai frecvent, ca de exemplu butonul de pornire al calculatorului și tastatura.

Studiile au arătat că un smartphone sau o tabletă pot ajunge să aibă de treizeci de ori mai multe bacterii decât un scaun de WC. De aceea putem folosi o lavetă pe care am pulverizat soluție Dezinfectantă Multisuprafețe de la același producător.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.