Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Remediul natural cu acțiune antivirală

La ieșirea din iarnă sistemul imunitar este slăbit, organismul nu se mai poate apăra atât de eficient împotriva agenților infecțioși, prin urmare infecțiile apar mult mai ușor. Infecțiile respiratorii virale afectează cel mai frecvent căile aeriene superioare: nasul, sinusurile, faringele și laringele.

Copii, tineri, adulți, bunici – toți cei care au fost răciți cel puțin o dată în viață și-au dorit să scape cât mai repede de simptome. Iar plantele medicinale ne-au dovedit de-a lungul timpului că reprezintă o alternativă eficientă de tratament natural.

În cazul virozelor respiratorii, asocierea de plante medicinale cu acțiunea antivirală, antiinflamatorie și antifebrilă s-a concretizat în remediul natural Biosept capsule.

Testele pe 138 de pacienți – care l-au administrat încă de la primele semne – au dovedit dispariția simptomelor de viroză respiratorie în cazul a peste 90% dintre aceștia. Vorbim de febră moderată, scurgeri nazale ori nas înfundat, tuse seacă, dureri de cap, dureri la înghițire ori răgușeală.

Capsulele Biosept conțin doar plante de calitate superioară – frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarță de salcie și cuișoare – toate prelucrate după tehnologii moderne ce asigură o extracție maximă a principiilor active.

Acesta este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.