Confidenţialitate

Minutul de Sănătate: Biosept Capsule

Primăvara ne încântă cu miresme și raze calde, dar aduce și un val de viroze respiratorii, din cauza trecerilor bruște de la zilele reci la cele însorite și calde.

Infecțiile respiratorii virale se manifestă adesea prin dureri în gât, strănut, secreții nazale sau nas înfundat, gât iritat și febră mică.

Pentru a-ţi menţine sănătatea, dar şi pentru a-i proteja pe ceilalţi, e bine să stai acasă dacă ai o infecţie respiratorie.

Iar atunci când simțim că debutează o răceală, e bine să nu așteptăm ca simptomele să se agraveze. Țineți cont că există remedii naturiste, care le pot contracara cu succes.

BIOSEPT capsule este un antiviral natural românesc, realizat exclusiv din plante medicinale.

Acționează de la primele semne de viroză respiratorie și poate fi administrat inclusiv copiilor începând cu vârsta de 6 ani. BIOSEPT capsule are un efect triplu: ANTIVIRAL, antiinflamator și antifebril…. și nu provoacă reacții adverse chiar și în cazul administrării repetate.

Având la bază 5 ingrediente esenţiale – frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarţă de salcie şi cuişoare –, Biosept capsule asigură organismului o doză binemeritată de substanţe active care cresc imunitatea şi ameliorează simptomele virozelor, încă de la prima administrare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul!