Minutul de Sănătate: Beneficiile suplimentelor alimentare în menţinerea unei bune stări a organismului

“Nimic nu-i mai de preț pe lume ca sănătatea” – spune o vorbă înțeleaptă din popor!

Dacă eşti obosit, simţi o slăbiciune musculară sau ai amețeli, este posibil ca nivelul fierului din sânge să fie scăzut. Fierul este un oligoelement cu rol crucial în transportul oxigenului și al substanțelor nutritive în organele vitale ale corpului. Sistemul imunitar și glanda tiroidă depind și ele de fier pentru a-și asigura funcționarea corectă.

Pentru a îmbunătăți absorbția fierului, se recomandă consumul unor alimente bogate în vitamina C – un puternic antioxidant. Vitamina C intervine și în absorbția optimă a zincului, atât de necesar pentru dezvoltarea și sănătatea oaselor, a părului, unghiilor și pielii, contribuind la regenerarea acestora.
Zincul asigură funcționarea normală a sistemului imunitar.

Complexul de Fier, Zinc și Vitamina C din Fezivit C® – produs produs românesc, fabricat la Antibiotice Iaşi, vine la pachet cu multe beneficii pentru starea ta de normalitate. Fierul, care contribuie la transportul normal al oxigenului în corp, împreună cu zincul și vitamina C care protejează celulele de stresul oxidativ și sunt importante în stimularea sistemului imunitar, reprezintă o asociere optimă pentru ca tu să te simți bine și să strălucești!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.